Comunicate

• Precizari referitoare la termenul de aplicare a prevederilor Legii 186 /2016 >>
    • Guvernul a aprobat proiectul noii Legi a pensiilor, la propunerea Ministerului Muncii si Justitiei Sociale >>
    • Precizari privind plata pensiei de urmas in cazul copiilor urmasi, elevi si studenti, beneficiari ai unei pensii de urmas -2018 >>
    • Precizari privind data acordarii drepturilor de pensie in situatia cadrelor didactice titulare, ca urmare a incheierii anului de invatamant preuniversitar 2017-2018 >>
    • Proiectul Legii privind sistemul public de pensii se afla in stadiul analizei si formularii de propuneri si opinii, in scopul identificarii unor potentiale variante de imbunatatire. Propunerile si opiniile formulate, in scris, pot fi transmise pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. pana la data de 29.08.2018.
    • Precizari referitoare la aplicarea Legii nr. 221/27.07.2018 privind modificarea si completarea Legii nr. 263/2010 >>
    • Informare privind schimbarea calendarului de plata a drepturilor care se achita prin intermediul caselor teritoriale de pensii >>
    • Nota de informare privind prelucrarea si protectia datelor cu caracter personal >>
    • Anunt in atentia persoanelor asigurate in baza unui contract de asigurare sociala conf. Legii 263/2010, modificata prin OUG nr. 18/2018 >>
    • Incepand cu 01.04.2018 adresa de contact a Casei Judetene de Pensii Tulcea este Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
    • Precizari referitoare la aplicatia informatica necesara implementarii prevederilor Legii nr. 216/2017 >>
    • Precizari privind aplicarea Legii nr.346/2002 republicata, privind asigurarea pentru accidente de munca, modificata prin OUG 103/2017 >>
    • Precizari referitoare la acordarea prestatiilor sub forma biletelor de tratament balnear, pentru anul 2018 >>
    • Noutati introduse prin Legea Bugetului Asigurarilor Sociale de Stat pentru anul 2018 >>